145.000 kroner til Julehjælp

145.000 kroner! Så mange penge har Mødrehjælpens lokalforening på Amager doneret til Mødrehjælpens Julehjælp. Dermed var der flere penge til at sikre sårbare danske familier en juleaften uden at skulle bekymre sig om økonomien.

Der har været travlt i den lille genbrugsbutik på Amagerbrogade 22 i år. Der er blevet langet mange kjoler, bukser, huer, vanter og legetøj over disken. Faktisk så mange varer, at det er blevet muligt at donere 145.000 kroner til julehjælpen. Dette beløb er til overs når udgifterne til blandt andet leje og udbetalinger til Den rullende kagemand og Idrætshjælp var fratrukket.

Det er ikke nogen hemmelighed, at december kan være en dyr måned for familier landet over, når der både skal købes julegaver, julemad og juletræ. For nogen kan den ligefrem være uoverskueligt, når økonomien i forvejen er stram. Derfor kan forældre og enlige ansøge Mødrehjælpen om Julehjælp. Julehjælpen består af et pengebeløb, der bestemmes ud fra antallet af børn i en familie, som bliver overført til godkendte ansøgeres konto inden jul.

Har du været forbi butikken i årets løb, så skal der fra Mødrehjælpen Amager lyde en stor tak for støtten. Har du endnu ikke været forbi butikken, er du velkommen uanset alder, indkomst og musiksmag – alle køb i butikken går til at støtte den gode sag.

Tak!

Det er jer, der har gjort det her muligt! Tak for hver enkelt pose med tøj, der er blevet afleveret til butikken. Tak til de frivillige der har lagt så mange timer i butikken. Tak til hver enkelt kunde, der er kommet ind af døren og har handlet hos os.