Kender du en, der skal forkæles med lidt julebrunkager? Eller måske skal du til julehygge med vennerne eller familien, til juleafslutning i børnehaven eller på skolen eller måske skal der bare julehygges hjemme i privaten – så kom forbi vores butik på Amagerbrogade 22 og få en dåse julebrunkager.

Kender du ”By Valdi børneevents”? På deres hjemmeside, facebook og Instagram kan du holde dig opdateret om kommende gratis filmevents for børn rundt omkring i København og Storkøbenhavn. Arrangementet bliver betalt af andre, og derfor er deres events altid gratis for de besøgende. Derudover er der mulighed for at vinde gode præmier og hilse på figurerne fra kendte tv- og filmbrands.

”Overskuddet af brunkager synes vi skal gå til et velgørende formål, hvor det skaber glæde og varme i denne juletid, og derfor faldt vores valg på Mødrehjælpen Amager”, Henrik Nielsen fra By Valdi Børneevent.

Forleden afholdte By Valdi Børneevents deres Mumi-event, hvor virksomheden i forbindelse med biografpræmieren på ”Mimitroldende Vinter” var ude at underholde børn og familier i indkøbscentre rundt om i København og Storkøbenhavn – måske du mødte dem og smagte på de lækre julebrunkager?

Der er så mange julebrunkager tilbage, at vi her i Mødrehjælpen Amager har fået lov til at give dem videre til jer! Og der er mange dåser, skal vi love at sige. Hele 180! Så tag vinterfrakken på, pak barnevognen og tril hen til vores butik på Amagerbrogade 22 og få en dåse, eller to, med hjem.

 

Fra Mødrehjælpen Amager skal der lyde et stort tak til By Valdi Børneevents for denne flotte donation.